fallback

"Арда" с първа победа в елитното ни първенство

"Етър" и "Чено море" стигнаха само до равенство

28.07.2019 | 11:00 Автор: Ивайло Николов

Арда постигна историческата си първа победа в елита на българския футбол, след като в домакинския си мач в Пловдив надигра с 3:1 "Берое" .

Заралии вкараха първи на стадион "Локомотив" чрез Зоран Йосипович в 14-та минута, но още до почивката Румян Ховсепян изравни. Малко след това Никита Баранов бе изгонен за втори жълт картон и остави съотборниците си от "Берое" с човек по-малко.

Въпреки това след почивката заралии пропуснаха няколко отлични положения, с които спокойно можеха да вземат мача в своя полза. За сметка на това в последните минути резервата Елиша Сам реализира два пъти и донесе победата за "Арда". С този успех тимът от Кърджали временно е на 3-то място в класирането с 5 точки от три мача, докато Берое е 7-ми.

"Черно море" пък направи куп пропуски и не успя да победи "Етър" у дома. Тимът на Илиян Илиев бе по-добрият отбор на стадион "Тича", но вкара само един гол, а "болярите" изравниха с единственото си положение в срещата чрез Даниел Младенов десетина минути преди края на срещата. В средата на първата част Димитрис Хантакис бе дал аванс на варненци.

Още спорт четете на GOL.BG

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback