Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията "Образование и бизнес: рЕволюция"

Седмото издание, организирано от Bulgaria ON AIR, ще събере иноватори от цял свят на 16 ноември в София

24.10.2017 | 11:16 Редактор: Константина Маркова
Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията

Международни експерти и лидери ще споделят идеи, проекти и иновативни тенденции на конференцията "Образование и бизнес: рЕволюция", организирана от национална телевизия Bulgaria ON AIR. На 16 ноември в "София Хотел Балкан" лектори от цял свят ще представят иновативни идеи и практики, чрез които образованието и бизнесът си партнират успешно. Конференцията ще предложи различни гледни точки с теми като иновациите и модата – изграждане на мостове между поколенията, либералния подход в образованието и скандинавския модел, ролята на компютърните игри като ключ към бъдещето, агресията в клас, киното като огледало на обществото и други.

Сред панелистите на "Образование и бизнес: рЕволюция" ще бъдат експерти в образованието и социалното развитие. Участие ще вземе Фабиен Флори - директор на Френския институт в София; Майкъл Форбс - посланик на Ирландия; Даниеле Фитоле - основател и президент на IFDA, италианска академия за мода и дизайн; Детелина Смилкова - вицепрезидент на ВУЗФ; Мартин Кадинов – регионален мениджър ЕSL, най-голямата световна организация в сферата на електронните спортовe; Хатем Атала -  изпълнителен директор на фондация "Анна Линд"; режисьорът Стефан Командарев и други. Всички лектори вижте тук http://edu-business.info/#speakers.

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group да насърчава и разпространява проекти в подкрепа на образованието.

Събитието е със свободен достъп, а желаещите могат да се регистрират на адрес: http://edu-business.info/.

Генерални партньори са СИБАНК, Аурубис България и Медийна Агенция Аргент.

Специален партньор – Контур Глобал Марица Изток 3. Със съдействието на Министерството на туризма.

Институционални партньори:

Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска асоциация на PR агенциите, Българската асоциация на рекламодателите, Българско дружество за връзки с обществеността, Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Италианска търговска камара, Патентно ведомство на Република България, Френско-българска търговска камара, ICAP България.

Медийни партньори:

Образователен портал "Академика", Национално издателство "Аз-буки", най-големият сайт за книги "Аз-чета" и сайтът EspressoNews.