fallback

Доника Ризова стана посланик на каузата на фондация За нашите деца

Подкрепата на водещата на Медиите ON AIR е естествено продължение на социалната й ангажираност

13.06.2017 | 17:35 Автор: Константина Маркова

Водещата на "Медиите ON AIR" по Bulgaria ON AIR Доника Ризова стана част от настоятелството на фондация "За нашите деца". Тя от години участва в популяризирането на каузи, свързани с децата и подкрепата й към дейността на фондацията е естествено продължение на социалната й ангажираност. Днес тя се включи в срещата на настоятелството с консултативния съвет за приоритетите на социалната програма на "За нашите деца", която се провежда по случай 25-ата годишнина на фондацията.

"Познавам отблизо фондацията и нейния прекрасен и вдъхновяващ екип. Включването ми в настоятелството за мен бе естествена крачка към по-активна работа за промяна на живота на децата и семействата в риск. Вярвам, че децата трябва да са нашето осъзнато обществено богатство и всяко дете има право да расте в семейна среда. Семейната обич и грижа са сред най-важните фактори за успехите на едно дете. Оттам започва всичко, което после дава облик на обществото ни", каза Доника Ризова.

Доника Ризова е водещa на седмичното предаване по Bulgaria ON AIR "Медиите ON AIR" – единственото в българския ефир, което дава трибуна за дискусии по теми, свързани с медиите и комуникациите. Лично се ангажира с обществено-значими, културни и благотворителни каузи. Носител е на наградата на Съюза на българските журналисти "Златно перо" в категория "Телевизия", наградата "Златно сърце" за активната си социална ангажираност, номинация за наградата "Заедно в благотворителността", номинация за "Жена на годината" в конкурса на сп. Grazia, наградата за ТВ журналистика "Свети Влас" и много други. Доника Ризова е посланик на кампанията на Investor Media Group "Забавното четене", а инициативите на фондация "За нашите деца" подкрепя от години. Тя е член на УС на Българското дружество за връзки с обществеността и редовен гост-лектор в университети и училища, както и търсен анализатор по медийни теми.

fallback
Още от PRESS
fallback