5 въпроса с Доника Ризова в БГ Радио

Водещата на "Медиите ON AIR" гостува в сутрешния блок в рубриката "Стартер с Богдана и Симо"

02.11.2016 | 11:19 Редактор: Константина Маркова
5 въпроса с Доника Ризова в БГ Радио

Водещата на "Медиите ON AIR" Доника Ризова гостува в сутрешния блок на БГ Радио, където отговори на 5 въпроса в рубриката "Стартер с Богдана и Симо". Доника сподели лични емоции и преживявания, както и кога е срещнала съпруга си Любомир Дацов за първи път. 

"Нашата първа среща беше в бирария в Брюксел. Бях на обучение, а той по работа, всеки със своята компания колеги. Любо минаваше случайно пред хотела, заговорихме се и той каза: "Нека пием бира заедно двете компании". И така вече 15 години. Всеки път, когато ходи в Брюксел, ми носи различен вид бира, но на летището не вярват, че е за мен", разказа водещата. 

На въпроса с колко малко може да живее, Доника отговаря, че не й трябва много: "Всичко, което ми е необходимо, са децата, Любо, снаха ми и брат ми. Семейството за мен е много важно и това ми стига", каза Доника.

Тя сподели пред БГ Радио и защо е останала да живее в България, въпреки че е имала възможност да замине в чужбина.

"Обичам си държавата, близките, приятелите. Пътувам много и за дълго, но бързам да се връщам в България, защото ми липсва българското сирене и ми става мъчно за дребните неща от бита", сподели Ризова. 

А има ли нещо, за което съжалява, и какво още сподели в "Стартер с Богдана и Симо" - вижте цялото интервю тук.