Другите лица на водещите: Какво не знаете за Доника Ризова?

Водещата на "Медиите ON AIR" гостува в празничната поредица по повод 5 години Bulgaria ON AIR

24.10.2016 | 20:00 Редактор: Константина Маркова
Другите лица на водещите: Какво не знаете за Доника Ризова?

По случай рождения ден на Bulgaria ON AIR в рамките на седмица телевизията показва другите лица на водещите - техните интереси извън професията, хобита, лични моменти и всичко, което ги превръща в хората, на които се доверявате, когато избирате Bulgaria ON AIR.

Доника Ризова е част от екипа на Bulgaria ON AIR още от старта на телевизията. Преди да започне авторското си предаване „Медиите ON AIR“, което и досега е единственото в ефира, посвенето на медийни теми, дискусии и личности, тя работи като редактор на коментарното студио „Денят ON AIR” и Новините ON AIR.  

Доника се ангажира със социално-отговорни инициативи и каузи, свързани с деца, образование, медии и четене, като паралелно с ролята си на журналист и водещ е и мениджър „Корпоративна социална отговорност“ в Investor Media Group. Тя е посланик на кампанията на Az-deteto.bg „Забавното четене“.

Доника е носител на наградата "Златното перо" на СБЖ, както и на наградата „Златно сърце“ за подкрепа на благотворителни инициативи. Подкрепя активно споменаването на марки, когато се отразяват социално-отговорни инициативи.

Не случайно тя стана първата дама от национална телевизия Bulgaria ON AIR, която получи номинация за „Жена на годината“ от сп. Grazia.

Доника Ризова е търсен гост-лектор пред студенти по журналистика и масови комуникации, както и желан коментатор по медийни теми. Вижте участието й в специалната медийна тема на предаването „Директно“ по повод 5 години Bulgaria ON AIR:

В свободното си време обича да пътува до далечни дестинации, а пътеписите и материалите й често намират място на страниците на водещи лайфстайл списания. Признава, че се замисля и за свой блог. 

Вижте какво сподели по повод скорошното си посещение в Южна Корея тук >>

Обича да реставрира мебели в селската си къща, да тършува из тавани и мазета, където открива дълго забравени съкровища. Когато може, се разтоварва, като стреля с арбалет.

Макар да не е голям почитател на готвенето, колекционира супници :-)