Нов уикенд сутрешен блок ще събужда зрителите на Bulgaria ON AIR

Вдъхновяващи истории и личности, нестандартни професии и още – в „България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя" от 15 юни

11.06.2024 | 15:46
Нов уикенд сутрешен блок ще събужда зрителите на Bulgaria ON AIR

Сутрешният блок на Bulgaria ON AIR „България сутрин” разширява своя обхват и от 15 юни ще радва зрителите и през почивните дни. Всеки уикенд предаванията „България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“ ще събуждат аудиторията в 9:30 часа с много любопитни теми и популярни, интересни гости, които да направят деня им още по-позитивен и усмихнат.

Водещите Мария Константинова и Виктор Дремсизов, заедно с продуцентите Нели Златева и Веселин Гарабитов, са подготвили много изненади, нови рубрики и един изцяло нов облик на сутрешния блок с много развлекателно и интригуващо съдържание. В съботните сутрини водещата Мария Константинова ще ни среща с „Вдъхновителите“. В новата рубрика очарователната водеща ще разговаря със забележителни българи, които ще разказват за своя път към успеха, на какво ни учат трудните моменти и колко важно е да подадеш ръка. В „България сутрин в събота“ ще бъде отредено специално време и за здравословния начин на живот, както и за големите успехи на родните ни спортисти в познатата и обичана на зрителите рубрика на Мария Константинова „Златните“.

Особено вълнуващи ще бъдат и минутите след 09:30 часа с „България сутрин в неделя“, когато водещият Виктор Дремсизов ще ни пренася в света на едни от най-интересните професии с новата рубрика „Професионалистите“, като самият той ще се превъплъщава в различни роли. Кои са последните научни и технологични постижения на българите у нас и по света, много интригуващи срещи с пътешественици, авантюристи и специален сегмент за най-любопитното от развитието на изкуствения интелект с ко-водещия AI Иван – това и още много предстои в неделното издание на предаването.

Не пропускайте „България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“ – всеки уикенд от 09:30  до 10:30 часа по Bulgaria ON AIR.