Investor Media Group и ВУЗФ обединяват усилия в помощ на пострадалите и бягащите от войната в Украйна

Медийната група и бизнес университетът стартираха дарителска кампания в помощ на цивилното население на Украйна

11.03.2022 | 14:38
Investor Media Group и ВУЗФ обединяват усилия в помощ на пострадалите и бягащите от войната в Украйна

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Investor Media Group обединяват усилия и стартират дарителска кампания в помощ на пострадалите цивилни от военния конфликт в Украйна и на украински бежанци, пристигащи у нас. Кампанията стартира днес, на 11 март, и в рамките на нея всеки, който желае да подаде ръка, може да дари храна и хуманитарни средства в сградата на бизнес университета в София до 20 март включително.

Те ще бъдат дарени на оторизираните пунктове и центрове за дарения към Столична община и Сдружението на украинските асоциации в България „Мати Украйна“, които транспортират дарения към украинските бежанци у нас и към цивилното население в Украйна.

Хуманитарни дарения като консервирани храни, храни с дълъг срок на годност и санитарно-хигиенни средства ще бъдат приемани в делничните дни от 7 до 19 часа до 20 март включително в сградата на ВУЗФ (София, ж.к. „Овча купел“, ул."Гусла" №1). Списък с необходимите продукти може да намерите тук и на vuzf.bg.

Всеки, който желае и има възможност, може да направи и парично дарение, с което ВУЗФ ще закупи нужните хуманитарни помощи. Паричните дарения могат да се направят чрез банков превод към новооткритата дарителска сметка на ВУЗФ в „Тексим банк“: Висше училище по застраховане и финанси, IBAN: BG46 TEXI 9545 1005 4536 04.

Дарителската инициатива на ВУЗФ и Investor Media Group е първата стъпка от цялостната кампания, която медийната група и бизнес университетът планират в помощ на бягащите от войната в Украйна. Тя е и част от успешните социално и общественозначими каузи, зад които образователната институция и медийната компания застават за подобряването на качеството на живот.

Актуална информация как и с какво може да помогнете, ще откриете на страницата и в социалните мрежи на ВУЗФ. Отчети за събраните, закупени и дарени средства ще бъдат публикувани след всяко дарение на страницата на ВУЗФ.