Кой ще спечели битката за „Дондуков“ 2 – проследете с „Избори: трето действие“ по Bulgaria ON AIR на 21 ноември

В деня на балотажа специалните тв студиа ще започнат в 07:00 часа и 19:00 часа

19.11.2021 | 11:39
Кой ще спечели битката за „Дондуков“ 2 – проследете с „Избори: трето действие“ по Bulgaria ON AIR на 21 ноември

Кой ще бъде 6-ият президент на България? Отговорът ще стане ясен на 21 ноември, когато българските граждани за втори път ще упражнят правото си на глас и ще определят новата президентска двойка измежду Румен Радев – Илияна Йотова и проф. Анастас Герджиков – Невяна Митева

Как протича вотът у нас и зад граница, каква е избирателната активност и има ли постъпили сигнали за нарушения в изборните секции в различни региони от страната, какви са първите резултати и реакциите на кандидатите – всичко това и още зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат от специалните изборни студиа „Избори: трето действие“ тази неделя.

Водещите Камелия Стоянова, Виолета Манчева и Константин Динчев ще информират зрителите за най-горещите моменти с извънредните емисии новини. Репортерите на „Новините ON AIR“ ще следят отблизо как протича изборният процес през целия ден и реакциите след обявяването на първите резултати от вота.

Специалното сутрешно студио „Избори: трето действие“ на националната телевизия ще започне в 07:00 часа с водещи лицата на публицистичните предавания „Денят ON AIR“ и „Директно“ Ганиела Ангелова и Димитър Абрашев. Важните избори в живота и в политиката, как изглежда България на международната карта, за правомощията на президента, какъв трябва да бъде той и ролите на личността и на държавния глава в историята, в студиото ще коментират популярни лица от културата и спорта, уважавани преподаватели от висшите учебни заведения в страната, журналисти и публицисти, социолози, финансисти и историци.

Точно в 19:00 часа, веднага след централната новинарска емисия, ще започне и вечерното изборно студио „Избори: трето действие“ с водещ Десислава Атанасова, което ще проследи каква е развръзката от изборния ден. Популярни лица в онлайн пространството, социолози, журналисти, политолози видни общественици ще коментират актуалната изборна картина, възможните сценарии и първите прогнозни резултати, които точно в 20:00 часа водещата Виолета Манчева ще съобщи в ефира на телевизията.

Не пропускайте специалните телевизионни студиа „Избори: трето действие“ от 07:00 часа и 19:00 часа по Bulgaria ON AIR и научете всички важни моменти от изборния ден, в който българските граждани ще изберат новия президент на България.

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Nikola
преди 2 години
В момента,разбирам,че се казва Десислава Атанасова-много добра водеща,интелигентен разговор,приятно за гледане и слушане. Сигнализирай за неуместен коментар