Петър Илиев от предаването Money.bg ще води експертната дискусия Tech 21 на Bloomberg TV Bulgaria

Дискусията ще обърне внимание на постпандемичните тенденции в застраховането и финтех сектора у нас

06.10.2021 | 09:30
Петър Илиев от предаването Money.bg ще води експертната дискусия Tech 21 на Bloomberg TV Bulgaria

Дългогодишният и утвърден финансов журналист Петър Илиев, който е част от екипа на сайта и икономическото предаване Money.bg по Bulgaria ON AIR, ще бъде специален модератор на експертна дискусия, която ще събере едни от най-големите имена в застрахователния и финтех секторa в България. Събитието ще се проведе на 6 октомври в „София Хотел Балкан“ и се организира от единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria, която ще го излъчи ексклузивно в ефира, сайта и социалните си мрежи на 10 октомври от 19:00 часа. То е част от мултиплатформената поредица Tech 21 на медията и ще се фокусира върху постпандемичните тенденции и дигитализацията в застраховането и финтех сектора. Неслучайно и експертен журналист като Петър Илиев е избран да го води.

Oсвен от предаването Money.bg, където Петър води своя рубрика, в която интервюира най-големите имена във финансовия и икономическия сектор у нас, зрителите го познават и от втория специален журналистически проект на Bulgaria ON AIR - "Бъдещето:Парите". Той бе насочен към трансформацията на финансовия сектор, а в него с коментари и експертни наблюдения се включи финансовият елит на България, които са в основата на бъдещето на банковата ни система.

На 28 ноември Bulgaria ON AIR предстои да проведе и заключителното си трето издание за годината на „Бъдещето" - този път фокусът му ще бъде "Общуване". Повече подробности за него очаквайте в ефира и социалните мрежи на Bulgaria ON AIR!