Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров – специален гост в „Денят ON AIR“ на 2 септември

В ефира на Bulgaria ON AIR той ще коментира новите противоепидемични мерки в страната, които влизат в сила от другата седмица

02.09.2021 | 17:31
Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров – специален гост в „Денят ON AIR“ на 2 септември

Ситуацията с разпространението на COVID-19 се усложнява, а ваксинационният процес в страната все още се движи с бавни темпове. Това са част от причините, поради които по-рано днес здравният министър д-р Стойчо Кацаров съобщи, че препоръчаните противоепидемични мерки от държавния здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще влязат в сила от 7-ми септември.

Няма място за паника, за разпространение на страхове. Ниският процент на ваксинация ни принуждава да наложим тези мерки, за да ограничим последиците, най-вече за живота и здравето на хората", подчерта той.

Тази вечер, точно в 19:30 часа, здравният министър ще бъде специален гост в предаването „Денят ON AIR“ в ефира на Bulgaria ON AIR. Заедно с водещата Ганиела Ангелова, двамата ще коментират необходимостта от налагането на новите ограничителни мерки и как се справя здравната система с новата COVID вълна.

В студиото на предаването д-р Кацаров ще коментира и темата за поставянето на бустерни дози от ваксините срещу COVID-19, както и кога да очакваме въвеждане на още по-строги мерки на територията на страната.

Не пропускайте разговора със здравния министър д-р Стойчо Кацаров – тази вечер, 2 септември, в предаването „Денят ON AIR“, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.