Милена Милотинова от Bulgaria ON AIR ще модерира дискусия на Европейския парламент в България

Темата на уебинара е „Европейската перспектива на Западните Балкани”

22.04.2021 | 14:30
Милена Милотинова от Bulgaria ON AIR ще модерира дискусия на Европейския парламент в България

Утвърденият журналист и водещ на публицистичното предаване „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR Милена Милотинова беше избрана да модерира експертна дискусия на Европейския парламент в България. Темата на дискусията е особено гореща: „Европейската перспектива на Западните Балкани”. Тя ще се проведе онлайн в платформата Zoom на 23 април от 10 часа.

В експертните разговори ще се включват ръководителите на българските делегации от различните политически групи - Андрей Ковачев и Петър Витанов, Илхан Кючюк (докладчик на ЕП за РС Македония) и Ангел Джамбазки.

Събитието ще се проведе под формата на 45-минутна панелна дискусия с участието на ръководителите на политическите групи от България, представени в Европейския парламент, последвана от дискусия с въпроси от публиката.

Заради експертизата си по темата именно Милена Милотинова ще модерира дискусиите, които се очаква да породят силен обществен отзвук. В предаването „Брюксел 1“ Милотинова от години следи задълбочено и обективно развитието на горещата тема и я дискутира с най-големите експерти от страната, за да предложи възможно най-цялостната и обективната картина на зрителите на Bulgaria ON AIR.

Подробности и най-важните акценти от дискусията на Европейския парламент в България очаквайте и в следващото издание на „Брюксел 1“ - на 24 април от 17:30 часа по Bulgaria ON AIR.