Продуцентът на Спортът ON AIR Ваня Симонска с 3 от 5 успешни футболни прогнози в ТОП СПОРТ

24.02.2021 | 14:07
Продуцентът на Спортът ON AIR Ваня Симонска с 3 от 5 успешни футболни прогнози в ТОП СПОРТ

Продуцентът на Спортът ON AIR Ваня Симонска беше специален гост-коментатор в студиото на ТОП СПОРТ, където даде своите прогнози за най-интересните футболни срещи в последните дни. Три от петте прогнози бяха верни.

За срещата между Локомотив (Пловдив) и Лудогорец, тя припомни, че за „смърфовете“ този мач ще бъде първата съществена проверка без Бруно Акрапович. „Сега ще си проличи дали те могат да се справят, чисто мотивационно, срещу по-сериозните съперници“, заяви Ваня Симонска.

За мача ЦСКА – Черно море продуцентът на Спортът ON AIR припомни, че преди 3 години отборът на Черно море е победил ЦСКА с 3:1. „Този път очаквам ЦСКА да действа по-мобилизирано и да успее да победи този труден съперник“. Ваня и точния резултат - червените победиха с 1:0.

В студиото на ТОП СПОРТ Ваня направи предположения и за срещите в Английската висша лига, като за мача между Ливърпул и Евертън, отбеляза, че и двата отбора не се представят много добре. „Предполагам, че ще видим мач с доста голове, но не съм убедена, че ще видим краен победител в този сблъсък“, призна Ваня и прогнозира резултат 3:3.

Относно двубоя между Арсенал и Манчестър Сити продуцентът на Спортът ON AIR припомни, че от години Арсенал не е имал победа срещу Манчестър Сити като не сгреши, че "гражданите" и този път ще се поздравят с успеха.

Тя даде своята прогноза и за победител в Английската висша лига тази година. „На този етап, гледайки как се развива първенството, Манчестър Сити имат най-големи шансове, но аз като фен на Манчестър Юнайтед, до последно ще се надявам на изненади“

За голямото дерби на италианския футбол и срещата межди Милан и Интер, Ваня прогнозира, че Милан ще надделее с един гол.

Гостуването на Ваня Симонска в студиото на ТОП СПОРТ може да гледате ТУК.