Българска музика и качествено кино в ефира на Bulgaria ON AIR за Коледните празници

Изпълнения на Деси Добрева, Графа и Веселин Маринов ще забавляват зрителите на Рождество Христово

17.12.2020 | 14:08
Българска музика и качествено кино в ефира на Bulgaria ON AIR за Коледните празници

Автентично забавление с богата програма, много концерти на любими български изпълнителни и качествено и стойностно кино ще предложи Bulgaria ON AIR на зрителите през празничните дни около Бъдни вечер и Коледа.

В навечерието на един от най-големите християнски празници – Рождество Христово, начало на празничната програма ще даде талантливата Деси Добрева. На Бъдни вечер, от 20:30 часа политематичната телевизия ще излъчи един от най-емблематичните й концерти.

Веднага след това, от 22:15 часа, празничното настроение ще продължи с невероятен музикален спектакъл, поднесен от Владимир Ампов – Графа. В рамките на 2 часа и половината любимият български изпълнител ще изпее най-големите си хитове, а на сцената с него ще излязат още Мария Илиева, Михаела Филева, Поли Генова, Любо Киров и Орлин Павлов. 

За коледния ден Bulgaria ON AIR е подготвила още музика, а в допълнение зрителите ще могат да се насладят и на качествено европейско кино. Празничната сутрин на 25 декември ще започне в 07:00 часа със семейната комедия „Коледна размяна”, в която дни преди Коледа адвокатът Мич магически разменя тялото си с това на 11-годишния си син Роби.

В 11:30 часа ще бъде излъчен юбилейният концерт „35 години на сцена” на един от най-обичаните български изпълнители – Веселин Маринов, а в 16:00 часа киноманите ще могат да проследят испанския биографичен филм с Антонио Бандерас „Алтамира”, който разказва истинската история на откривателя на едноименната пещера.

Празничната коледна програма ще продължи с много и любима българска музика. От 20:30 часа ще започне концертът „БГ поп класики”, по време на който всеки ще чуе любимата си българска песен на емблематичните певци Дони и Момчил, Стоян Михалев и Виктор Стоянов.

В 22:15 часа Bulgaria ON AIR ще потопи зрителите и в невероятния свят на италианския режисьор Паоло Сорентино, наричан още новият папа на италианското кино, който ще разкрие как изглежда младостта през погледа на двама пенсионери в шедьовъра си „Младост”.

Bulgaria ON AIR е подготвила и много специални издания на актуалните си предавания за празничните и новогодишни дни, а на предпоследния ден от 2020-та година – на 30 декември, от 20:30 часа, в ефира на телевизията стартира и премиерния за България сериал „Проект: Синя книга“.

Не пропускайте да прекарате празницита с Bulgaria ON AIR и специалната й празнична програма!