Теди Москов пред Умно село: Шумната веселба е форма на самодоволство

Епизодът с рожденика Москов ще се излъчи на 18 октомври

14.10.2020 | 10:17
Теди Москов пред Умно село: Шумната веселба е форма на самодоволство

Тези дни “лошото момче на българския театър” Стефан (Теди) Москов навърши 60 години. По този повод на 18 октомври в документалната авторска поредица „Умно село“ по Bulgaria ON AIR ще се излъчи епизода “За ползата от веселието” със самия Теди в главната роля.

Камерата на предаването приятелски се настанява до режисьора по време на репетициите на авторския му спектакъл MacBeth по Уилиам Шекспир преди няколко сезона в Младежкия театър. И дава шанс на широкия зрител да присъства на един специфичен творчески процес и да бъде свидетел на забавни моменти от работния процес на режисьора.

Извън репетициите зрителят ще стане свидетел на една пряма и откровена изповед, в която с присъщите му чувство за хумор и самоирония Теди разказва за детството си, за семейството и любимите си хора, за срещата с Мая Новоселска. Запомнящи се моменти от моноспектакъла на актрисата “Едно малко радио” са част от пъзела, съставящ моментния портрет на един от най-обичаните и най-талантливи наши съвременници и гарантират зрителското удоволствие.

Не пропускайте един от най-забавните и увлекателни епизоди на „Умно село“ с режисьора Теди Москов – тази неделя, 18 октомври, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.