Кои ще са най-търсените имоти в Пловдив през годината – във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net

Дискусията на Imoti.net ще се проведе на 20 май от 10 часа в хотел Империал Пловдив

17.05.2019 | 11:40
Кои ще са най-търсените имоти в Пловдив през годината – във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net

Как се развива пазарът на имоти в Пловдив и кои ще са най-търсените жилища в града и региона през тази година. Това са част от темите, които ще бъдат дискутирани на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Пловдив, която ще се проведе на 20 май, от 10 часа, в хотел Империал Пловдив.

По време на закуската брокери ще представят последни данни за развитието на имотния пазар във втория по големина град в България. Освен това експертите ще дадат и данни за това какви са най-честите изисквания на купувачите и какви суми са готови да платят, за да придобият собствен дом в града и региона. Банкови експерти пък ще коментират как най-често купувачите финансират сделките си.

Във фокуса на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в Пловдив ще бъде конкурентността като ключов фактор за устойчиво развитие на сектора. Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net ще представи най-новите услуги за реклама, които сайтът предлага. Специалисти ще обяснят как различните дигитални услуги подпомагат бизнеса с недвижими имоти и ще представят най-новите софтуерни решения.  

Бизнес закуската в Пловдив е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора и, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони, Realtor Assitant Pro.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.