Мтел пусна в продажба първия Razer Phone

Смартфонът комбинира най-доброто от аудиовизуалните технологии и производителността

16.03.2018 | 16:19 Редактор: Тодор Петров
Мтел пусна в продажба първия Razer Phone

Тази седмица Мтел стана първият телеком у нас, който предлага дебютния смартфон на марката Razer, създаден специално за геймъри и фенове на развлечението.

Razer Phone е андроид смартфон, който комбинира най-доброто от аудиовизуалните технологии и производителността. Razer Phone е наличен в магазините на Мтел и онлайн на mtel.bg за 56,98 лева на месец или за 1219,98 лева в брой с план Мтел без граници 5XL.

Световният шампионат по мотоциклетизъм се завръща за поредния вълнуващ сезон на две колела. Въпросите от първия кръг в Катар са много - ще видим ли отново доминация на Марк Маркес, това ли ще бъде лебедовата песен на Валентино Роси, коя млада звезда ще изгрее на пистата...

Това обаче няма да е единствената сюжетна линия, защото битките в Мото 2 и Мото 3 ще предложат още много истории и всяка една от тях ще бъде в ефира на Мтел Спорт. Първото състезание за сезона в Катар ще се проведе в неделя (18 март) от 18 часа.

Време е месечната игра на Мтел. Отговаряйте правилно на въпроса с коментар във Facebook страницата на Мтел и може да спечелите смартфона Nokia 2. Ето го и новия въпрос - Как се казва първият смартфон на  марката Razer, който Мтел пусна в продажба?