fallback

Мтел Спорт 1 и Мтел Спорт 2 ще излъчват мачове от холандската Ередивизи

Новият победител в месечната игра на телекома може да спечели смартфон Huawei P9 lite

14.04.2017 | 14:14 Автор: Жанета Нейкова

Спортните канали готвят силни емоции на феновете на спорта и през този уикенд. По Мтел Спорт 1 запалените по футбола ще могат да гледат по-интересните мачове от 30 кръг на холандското Ередивизи.

Стартът на мотосезона през изминалия уикенд и високите скорости на две колела ще продължат в ефира на Мтел Спорт 2. В неделя от 19 часа започва втория кръг от сезона в MotoGP за Гран При на Аржентина. Ние ще излъчим всички квалификации и стартове от състезателния уикенд.

Мтел първи ще предложи ноутбука Prestigio SmartBook (Престижио смарт бук) 141A03. Цената на мобилния компютър с двоен пакет интернет и телевизия Мтел премиум 200 е 9,99 лева на месец или 199,99 лева в брой.

Всеки от новите модели SmartBook (смарт бук) идва с включен лиценз за Windows (уиндоус) 10 Home (хоум) и талон за 100 GB облачно пространство в Microsoft One Drive (Майкрософт Уан Драйв) за период от две години.

Вече е ясен победителят от месечната игра на Мтел. Това е Дафинка Бонева. Тя печели смартфонa Sony Xperia XA (Сони Експерия Екс Ей). Честито! Новата награда в играта ни е смартфон Huawei P9 lite (Хуауей Пе 9 лайт).

Можете да го спечелите, ако отговаряте правилно на въпросите ни във Facebook.

Ето новият ни въпрос: Къде ще се проведе вторият кръг на MotoGP?

 

fallback
Още от Техно
fallback