fallback

Романтична комедия и два приключенски екшъна сред акцентите на А1 Видеотека през ноември

03.11.2023 | 11:34 Автор: Толя Стоянова

През ноември потребителите на А1 Видеотека могат да се насладят на богата селекция от нови заглавия, сред които са седмата част на поредицата "Трансформърс: Възходът на зверовете", романтичната комедия "Без лоши чувства" и екшънът "Светкавицата" на DC.

Продължението на поредицата "Трансформърс: Възходът на зверовете" е седмата част на завладяващия фантастичен екшън и е част от предложенията в А1 Видеотека през ноември. Действието се развива през 1994 г. и разказва за изцяло нов вид Трансформъри – Максималите, които векове наред са били скрити на нашата планета. Мракът обаче ги намира отново, когато пред човечеството се появява нова заплаха за съдбата на всички живи същества – Уникрон. Оптимус Прайм, Бъмбълби и останалите Автоботи са поставени пред най-голямото си предизвикателство, а именно да се бият рамо до рамо с Максималите, за да могат да спасят Земята.

"Без лоши чувства", с участието на носителката на Оскар Дженифър Лорънс, в ролята на Мади, разказва историята на момиче в трудна финансова ситуация. Мади получава интересна оферта за работа – богати родители я наемат да се среща със сина им до заминаването му в колеж. Но младежът Пърси се оказва предизвикателна задача, а Мади разполага с лятото, за да изпълни задачата си и да спаси дома си.

Друго предложение, което абонатите на Xplore TV ще могат да наемат в А1 Видеотека, е приключенският екшън "Светкавицата" по едноименния герой на комикс-гиганта DC. Бари използва суперсилите си, за да пътува назад във времето и да промени събития от миналото. Той обаче неволно променя хода на бъдещето и попада в друга, различна реалност. В нея Бари се сблъсква с генерал Зод, който се е завърнал и заплашва да унищожи човечеството. Този път няма супергерои, които да му помогнат, освен ако не успее да измъкне един много различен Батман от пенсия и да освободи един затворен криптонец, макар и не този, когото търси. За да спаси света, в който живее и да върне бъдещето, което познава, единствената надежда на Бари е да влезе в надпревара за живота си. Но дали саможертвата ще е достатъчна, за да възстанови вселената?

Във Видеотеката на Xplore TV зрителите могат да избират от над 25 000 филми и сериали. Като част от нея, А1 Видеотека предоставя на абонатите чуждестранни и български продукции всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти.

fallback
Още от Техно
fallback