А1 предлага Galaxy Z Flip5 на изплащане с 0% оскъпяване и 5G мобилен план

Сгъваемият смартфон се предлага в комплект с безжични слушалки ttec Mode

21.08.2023 | 10:27 Редактор: Тодор Петров
А1 предлага Galaxy Z Flip5 на изплащане с 0% оскъпяване и 5G мобилен план

А1 предлага новия сгъваем смартфон на Samsung – Galaxy Z Flip5 на изплащане с 0% оскъпяване с 5G плановете Unlimited. Предложението ще бъде актуално до края на септември в магазините на телекома и онлайн на A1.bg. Всички, които изберат модела, ще го получат в комплект с безжични слушалки ttec Mode.

Сгъваемият Z Flip5 предлага стилно, уникално изживяване с компактно устройство, създадено за себеизразяване. Новият външен дисплей Flex Window е 3,78 пъти по-голям спрямо този на предишното поколение и вече достига 3,4 инча. Той предоставя повече опции за персонализиране и осигурява лесен достъп до информация като хронология на обажданията, преглед на снимки и изпращане на текстови съобщения в движение с помощта на пълна QWERTY клавиатура.

Galaxy Z Flip5 разполага с нова Flex панта, която му позволява да се сгъва с плътно прилепване без пролуки между двете половини. Сгъвката в средата на основния 6,7-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с FHD+ резолюция е значително по-малко видима в сравнение с тази на Galaxy Z Flip4 и е почти незабележима. Смартфонът е със защита Gorilla Glass Victus 2 на стъклените панели на корпуса и издържа на намокряне (IPX8).

Селфи камерата на смартфона е 10MP, а основната е с два сензора по 12МР. Моделът използва актуалния чипсет от висок клас Snapdragon 8 Gen2 for Samsung, 8GB RAM и 256 или 512GB вградена памет. Батерията е с капацитет 3700 mAh и поддържа 25W бързо жично и 15W безжично зареждане.

Z Flip5 се предлага в четири цвята - графит, естествен памук, лавандула и мента, а цените му на изплащане без оскъпяване започват от 68,34 лeва на месец за версията с 256GB и план Unlimited Ultra.