Домашен интернет по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99 лева на месец

А1 със специална лятна оферта за високоскоростен и неограничен домашен интернет

07.08.2023 | 14:04 Редактор: Тодор Петров
Домашен интернет по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99 лева на месец

А1 предлага високоскоростен домашен интернет по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99 лева на месец за първите 24 месеца от договора. Кампанията ще продължи до 3 септември 2023 г., а клиентите могат да се възползват от нея в магазините на телекома или онлайн от А1.bg.

Предложението за домашен интернет по фиксирана мрежа с план А1 Нет 75 е с максимална скорост на сваляне на информация до 75 Mbps и скорост на качване до 45 Mbps. В цената 9,99 лева на месец е включено и цялото нужно оборудване за използване на услугата, поддръжка и подмяна при повреда.

Потребителите с по-големи жилища или по-големи домакинства могат да се възползват и от услугата A1 Home Wi-Fi. Тя има за цел да подобри чувствително качеството на безжичния домашен интернет в жилищата, които не могат да бъдат покрити от базовите Wi-Fi рутери, предоставяни за срока на договора. Home Wi-Fi предлага достъпни рутери и Mesh система като допълнителна услуга, чрез които се осигурява сигнал без прекъсване и забавяне, във всеки ъгъл на дома.

Оптичната мрежа на А1 обхваща 78 града и 137 малки населени места и позволява достъп до високоскоростен интернет на над 1,7 млн. домакинства. Потребителите, които се нуждаят от домашен интернет на местата, които не попаднат в настоящия обхват на фиксираната мрежа на А1, могат се възползват от услугата Net Box.

А1 Net Box предлага надежден и бърз домашен интернет по мобилна мрежа, което позволява на потребителите да бъдат свързани в почти цялата страна, тъй като 4G мрежата на телекома покрива 99,4% от населението на страната, a с 5G са покрити почти всички населени места с над 3 000 жители и основните курорти. Тази услуга предоставя неограничен домашен интернет с включени 75 GB при максимална скорост, на същата цена – 9,99 лева на месец.

Потребителите могат да проверят дали мястото, където искат да ползват услуга, се намира в обхвата на фиксираната или мобилната мрежа на А1 от сайта на компанията.