Приключения, много смях и екшън очакват зрителите на А1 Видеотека през месец юли

11.07.2023 | 12:28 Редактор: Тодор Петров
Приключения, много смях и екшън очакват зрителите на А1 Видеотека през месец юли

В разгара на летния сезон зрителите на А1 Xplore TV ще имат възможността да прекарат почивката си, наслаждавайки се на разнообразие от заглавия в различни жанрове. Сред новите предложения в А1 Видеотека този месец са приключенската анимация „Супер Марио Bros.: Филмът“, екшън комедията „Тъмници и Дракони: Разбойническа чест“ и най-новата част на емблематичната комедия „Професия: Стриптийзьор 3“.

Един от най-разпознаваемите герои се пренася на голям екран в приключенската анимация „Супер Марио Bros.: Филмът“. Анимационната продукция, създадена по познатата на всички игра ще пренесе феновете в света на приключенията на Марио и неговия брат Луиджи, акцентирайки върху емблематичните им образи и мистериозна история. За осъществяването на анимирания филм, общи усилия полагат създателите на видеоиграта Nintendo заедно със студиото за компютърна анимация Illumination.

Филмът разказва историята на познатия ни бруклински водопроводчик Марио, който се пренася във вълшебното кралство и поема на мисия за откриването на своя брат Луиджи. По пътя си героят среща разнообразни препятствия, водещи до забавни ситуации и се заема с още една задача – спасяването на света от зловещия Баузър.

За любителите на фентъзи филмите А1 Xplore TV предлага нестандартни приключения и много екшън с „Тъмници и Дракони: Разбойническа чест“. Историята разказва за хитрия разбойник Еджин, в ролята влиза Крис Пайн, и партньорката му Холга, изиграна от Мишел Родригес, които бягат от затвора, за да поемат на опасна мисия срещу голямо зло, предизвикано от тяхна грешка в миналото. В опитите да спаси дъщеря си Кира и да си върне откраднатото ценно съкровище, попаднало в опасни ръце, Еджин преминава през поредица от екшън сцени. Филмът е богат на фантастични герои, неочаквани обрати и забавни случки, което го прави чудесно допълнение към безгрижните летни вечери.

В последната част от известната романтична драма, „Професия: Стриптийзьор 3“, Чанинг Тейтъм се завръща в ролята на „Майк Магьосника“ за едно последно шоу. След дълго време далеч от стария си живот и сценичните изяви като стриптийзьор, Майк Лейн попада в ситуация, която го оставя без пари. Това го принуждава да приеме предложение за последен танц, който ще разреши всичките му парични проблеми и ще му даде възможността да създаде голямо шоу на живо, издигайки стриптийза до форма на изкуство.

С услугата Видеотека абонатите на А1 Xplore TV могат да се наслаждават на над 25 000 филми и сериали от българското и световно кино. Ново филмово съдържание с качествена картина и превод е достъпно всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти. Благодарение на изкуствения интелект, платформата се учи от предпочитанията на зрителя и предлага заглавия според неговия вкус.