Schwarz IT с приложение за подаване на сигнали за нередности

Love’n Park се изтегля безплатно, а сигналите стигат до Столичната община

25.06.2023 | 19:22 Редактор: Елеонора Танева

Schwarz IT България е дигиталното сърце на водещата световна ритейл група Schwarz. Отвеждаме ви на едно изключително място, с много богата история - Ловния парк в София. Създаден през далечната 1878 г. с идеята да бъде място за отдих и развлечение за гражданите на София. Така е запазен и до днес, но далеч не е с блясъка си от онези времена. Schwarz IT показа, че заедно можем да постигнем големи неща и да променим облика на това прекрасно място. Тази събота 24.06.2023 г. екипът на Schwarz IТ България се ангажира с почистването със собствени средства на Ловен парк и коритото на Драгалевска река. Нещо, което ще допринесе за инициативата, са иновациите в помощ на природата.

С новото приложение за публично ползване, Schwarz IT се заемат със задачата да предоставят на обществото технологично решение, което да послужи за стимул на хората сами да се включат в опазването на природата на парка.  Най-ценната му функционалност е възможността за подаване на сигнали за различни категории и нередности. Сигналите се обработват и се изпращат към Столичната община, където да бъдат регистрирани по правилния протоколен начин, за да стигнат на правилното място. Можете да свалите безплатното приложение Love’n Park от Google Play и App Store. 

България обслужва и предоставя IT решения на четирите подразделения на водещата световна ритейл група с около 500 000 служители по целия свят и над 12 900 магазина в повече от 30 страни. Като един от централните доставчици на IT услуги, Schwarz IT България отговаря за разработката на бизнес приложения, предоставянето на IT инфраструктура и платформи. Групата, със седалище Neckarsulm в Баден-Вюртемберг, обединява познатите в България конкурентни търговски вериги Lidl и Kaufland, компанията за рециклиране Pre Zero и компанията за производство Schwarz Produktion.

Вижте повече в репортажа.