Магазините на А1 ще обслужват клиенти с променено работно време през празничните дни около Великден

13.04.2023 | 13:15 Редактор: Тодор Петров
Магазините на А1 ще обслужват клиенти с променено работно време през празничните дни около Великден

С празнично работно време ще обслужват клиенти магазините на А1 през дните около Великден. Според графика единственият почивен ден, в който всички търговски обекти в страната ще останат затворени, е Великден (16 април). През всички празнични дни клиентите на компанията ще могат да разчитат на онлайн магазина на A1.bg, дигиталното приложение за самообслужване Моят А1 и сайта А1 Помощник. Те ще могат да отправят въпросите си към чат бота на А1 АВА, който може да им съдейства за секунди по над 200 теми, свързани с услугите на компанията.

Според локацията си търговските обекти на компанията в цялата страна са два типа – в търговски центрове или в супермаркети „Кауфланд“ и такива извън търговски центрове. По време на празничните дни около Великден работното време на двата типа магазини ще бъде с известни различия.

Обектите в търговски центрове или супермаркети „Кауфланд“ ще обслужват клиенти при стандартно работно време на 14, 15 и 17 април. Само на Великден (16 април) те ще останат затворени.

За по-голямо удобство на клиентите на 14 април (Разпети Петък) половината от магазините извън търговски обекти ще работят от 10:00-17:00 часа, а на 17 април (втория ден на Великден) в същия часови интервал ще бъдат отворени другите магазини на А1. Всички магазини извън търговските обекти ще бъдат затворени само на 15 април (Велика Събота) и 16 април (Великден).

Изключение правят само два от магазините на А1, разположени в бизнес сгради в гр. София – в ж.к. „Младост“ 4, Бизнес парк, и в ж.к „Изток“, сграда на Софарма, които ще останат затворени и през четирите празнични дни. Актуална и детайлна информация за работното време на всеки от магазините в страната е на разположение онлайн на сайта на телекома.

Видео магазинът на А1 също ще работи с променено работно време през празничните дни. Той ще остане затворен само на Великден (16 април), а на 14, 15 и 17 април ще бъде на разположение от 10:00 до 18:00 часа за клиентите, които искат да се свържат с търговски консултант с видео връзка.