Investor.bg допълва портфолиото си с първо енергийно събитие

Energy of Tomorrow ще насочи вниманието към енергията на бъдещето и енергийната ефективност на 20 април

04.04.2023 | 16:19 Редактор: Елеонора Танева
Investor.bg допълва портфолиото си с първо енергийно събитие

Тази година водещият икономически сайт Investor.bg, част от Investor Media Group, ще реализира и представи пред бизнеса и обществото специализираното и иновативно събитие Energy of Tomorrow. Дискусията ще насочи вниманието към енергията на бъдещето и ще засегне глобалния проблем, който касае не само България, но и света, а именно значението на енергийната ефективност, както и зелената и чиста енергия, към която всички трябва да се стремим, за да подобрим условията, в които живеем и да успеем да запазим планетата. Специализираното събитие ще се проведе в София на 20 април в Интер Експо Център.

Energy of Tomorrow ще предложи експертното мнение на бизнеса по темите за развитието на иновации, технологии и възможности за енергийна ефективност за бизнеса и добрите практики в създаването на енергия за собствени бизнес нужди. Присъстващите на специализираната дискусия ще имат възможността да наблюдават на живо някои от иновативните и технологични предложения за енергийни методи на бъдещето в специална експо част.

Бизнес събитията, реализирани от Investor.bg, се стремят да представят обективна, актуална и основополагаща информация с цел подобряване на бизнеса, икономиката и условията за живот в България. Първото енергийно събитие на водещия икономически сайт ще се осъществи на 20 април и не е изключение, като отново ще привлече представители на големия и среден бизнес, представители на компании от енергийния сектор, консултанти, CFO мениджъри на големи компании, общини, представители на регулативни рамки и технологични компании.

Повече информация относно Energy of Tomorrow може да бъде открита на страницата на събитието на Investor Media PRO.

Генерални партньори на Energy of Tomorrow са ПроКредит Банк и Електроход. Основни партньори са Главболгарстрой и Умни решения Shelly, част от Алтерко. Събитието се организира и с подкрепата на Schneider Electric, Аурубис България, „Индустриален Холдинг България“ и Енери. 

Институционални партньори са Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), Българската стартъп асоциация (BESCO), Институтът за енергиен мениджмънт (ЕMI), Френско-българската търговска и индустриална камара, Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) и Българска мрежа на Глобалния Договор.

Медийни партньори на Energy of Tomorrow са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, сп. BusinessGlobal, Webcafe.bg и Money.bg.