fallback

А1 предлага новия Xiaomi 12 Lite

А1 Видеотека с нови хитови заглавия през септември

09.09.2022 | 14:54 Автор: Теодора Патронова

А1 вече предлага новия Xiaomi 12 Lite. Смартфонът притежава 108-мегапикселов основен сензор на камерата с AI подобрения, допълнен от широкоъгълна и макро камера, както и 32-мегапикселов модул за селфита, който има функция за автофокус. Устройството работи плавно благодарение на процесора Qualcomm Snapdragon 778G, който е специално оптимизиран за гейминг.

Xiaomi 12 Lite се продава от А1 в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Lite. Повече информация за тях има в онлайн магазина на А1.

През септември абонатите на А1 могат да се насладят на "Топ Гън: Маверик", "Лошите момчета" и "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор".

През септември А1 Видеотека идва с още нови хитови ленти за своите абонати. Зрителите могат да се насладят на над 20 000 заглавия, сред които през този месец се открояват авиоекшънът "Топ Гън: Маверик", идеалният за цялото семейство "Лошите момчета" и най-новото попълнение в магическата поредица "Фантастични животни" –  "Тайните на Дъмбълдор". 

Абонатите на A1 Xplore TV могат да наемат филм за 48 часа, по времето на които ще могат да го гледат неограничен брой пъти. Платформата "научава" предпочитанията на своите притежатели и с времето започва да им предлага все повече ленти по техен вкус.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Техно
fallback