Roaming Revolution - новият революционен тарифен план на А1 за разговори от всяко кътче на света

А1 предлага Samsung Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 в комплект със смарт часовник на половин цена

02.09.2022 | 13:00 Редактор: Петя Кръстева

А1 вече предлага тарифен план за пътуващите по света без аналог на българския пазар. Roaming Revolution предлага лесно и достъпно общуване в над 130 дестинации на 6 континента, разделяйки света на 5 зони.

Във всяка от тях потребителите получават изключителни условия за разговори и използване на мобилен интернет от А1. Новият роуминг план е предназначен както за частни, така и за бизнес клиенти на телекома. Повече информация може да бъде намерена в A1.bg.

А1 вече предлага i новите смартфони - Samsung Galaxy Z Fold4 и Z Flip4

Сгъваемите смартфони от ново поколение идват на супер цена, като потребителят има възможност да закупи към тях и смарт часовник Watch5 или Watch5 Pro на половин цена. Кампанията на A1 продължава до 30 септември.

Samsung Galaxy Z Fold4 впечатлява със своя 7,6-инчов инфинити Flex дисплей с Dynamic AMOLED 2X технология. Той поддържа до 120 Hz адаптивна честота на опресняване и до 1000 нита яркост за висока четливост на слънчева светлина. Samsung Galaxy Z Flip4 е с 6,7-инчов инфинити Flex дисплей с FHD+ резолюция и до 120 Hz адаптивна честота на опресняване, като разполага и с компактен външен екран за най-важните нотификации.

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК