Неограничени летни възможности с 50% отстъпка на планове Unlimited от А1

Офертата ще важи за всеки нов абонамент през юли

04.07.2022 | 10:35 Редактор: Теодора Патронова
Неограничени летни възможности с 50% отстъпка на планове Unlimited от А1

Двойно по-ниски цени на топ абонаментните си планове предлага A1 за лятото. С 50-процентовата отстъпка на тарифните планове Unlimited неограничените разговори и мегабайти за 5G ULTRA сърфиране в интернет стават още по-достъпни в сезона на почивки, пътувания и приключения.

Промоцията е за всички нови и съществуващи клиенти на A1, като всеки от тях, който премине към план Unlimited до края на месеца, ще се възползва от двойно по-ниска месечна такса през първите три месеца от абонамента.

Най-богатият на услуги и възможности неограничен 5G план на A1 – Unlimited Ultra, по този начин ще струва само 30 лв. на месец в началото на договора, а срещу тази сума потребителите ползват неограничени минути и мегабайти на максималната достижима от мрежата скорост.

До 30 септември и другите два Unlimited плана (с промо цени от 20 лв. и 25 лв.) също ще са с неограничена максимална скорост, след което, обаче, тя ще стане съответно 50 Mbps и 150 Mbps.

Първоначалната голяма отстъпка намалява значително общата сума, която се плаща в хода на договора и така офертата на A1 дава възможност на още повече хора да се присъединят към най-голямата истинска 5G мрежа в България и да използват максимално нейния потенциал.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК