Новите тарифни планове на А1 идват с 5G ULTRA и 500 000 МВ бонус

Телекомът и УНСС си партнират в А1 Бизнес академия

04.02.2022 | 11:58 Редактор: Тодор Петров

Безпрецедентен бонус с новите договори на А1

Новите мобилни планове на А1 са с фокус върху мрежата от пето поколение 5G ULTRA и достъпът до нея вече е включен във всички тарифи на телекома. Всички планове Unlimited и ONE предлагат достъп до 5G ULTRA за период от пет месеца, докато тези с безкрайни минути и мегабайти Unlimited са с включен достъп до 5G мрежата за целия период на договора.

Телекомът стимулира клиентите на новите планове да изпробват гигабитовите скорости на 5G ULTRA с допълнителен еднократен бонус, предоставящ цели 500 000 MB на максимална скорост. За да активират своя бонус, потребителите трябва само да имат регистрация в приложението Моят А1, където се намира опцията за активация.

A1 и УНСС укрепват връзката между образованието и бизнеса

Талантливи студенти от различни специалности на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) ще имат възможност да преминат през редица специализирани практически обучения с лектори от А1. Програмата А1 Бизнес академия е част от дългосрочното партньорство между А1 и УНСС.
 Тя има за цел постигането на по-добро взаимодействие между бизнеса и академичните среди в името на изграждане на практически знания и умения у младите хора, стартиращи кариерния си път. За да кандидатстват за А1 Бизнес академия, възпитаниците на УНСС трябва да са между 2 и 4 курс или в магистърска програма и да попълнят кратка регистрационна форма. Крайният срок за кандидатстване е 13 февруари, а обученията ще започнат в началото на март.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК