Българите искат 5G смартфон за Коледа

Неповторимият Камен Донев влиза в YouTube канала на А1

17.12.2021 | 13:07 Редактор: Теодора Патронова

55% от българите искат 5G смартфон за Коледа

Над 55% от българите искат 5G смартфон за Коледа. Това показват резултатите от онлайн проучването на А1 България за коледните празници. 55% от попълнилите анкетата на сайта на телекома споделят, че най-желаният от тях подарък за предстоящите празници е 5G смартфон. На второ място се нареждат смарт телевизорите, а сред популярните отговори са още техника за дома, таблет и екскурзия.  Почти половината от анкетираните са отговорили, че от своя страна планират да подарят на любимите си хора точно 5G смартфон.

А1 излезе със специални коледни предложения за своите клиенти, които включват смартфони и смарт телевизори с абонаментен план от А1. Половината от анкетираните очакват да получат подарък от своите партньори, а почти толкова признават, че сами ще си направят подарък за Коледа. Запитани кога планират да закупят подаръци, повечето анкетирани смятат да свършат това през декември, малко преди настъпването на празниците.

Неповторимият Камен Донев в YouTube

Камен Донев влиза в образа на проф. Донев в YouTube профила на А1. Досега зрителите можеха да се насладят на майстора на импровизационната комедия ексклузивно в платформата А1 Видеотека на Xplore TV. Епизодите на "Швъргало" ще са достъпни за всички напълно безплатно в YouTube канала на А1 до 10 януари. Импровизациите с Камен Донев и Патриция Пъндева са нужната доза хумор и философски размисли за истинско празнично настроение. Първите клипове са на тема "Завръщане" и са достъпни онлайн в YouTube от 17 декември.

Поредицата „Швъргало“ е авторска идея на Камен Донев и Богомил Илиев. Сюжетът на всеки епизод следва едни и същи линии - Камен Донев играе професор, а Патриция Пъндева, в ролята на любопитна журналистка, му задава въпроси. Проф. Донев има мнения по всички въпроси, а отговорите му често поемат в непредвидими посоки и завършват със сложни изводи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК