Три смарт часовника от Huawei са на фокус в А1

Топ тенисисти от цял свят в демонстрационен турнир по МAX Sport 1

10.12.2021 | 15:15 Редактор: Тодор Петров

Точният момент за нов смарт часовник

За последните две години смарт часовниците извървяха пътя от технологична екстравагантност до задължителен аксесоар за водещите активен начин на живот. Израз на това е най-новата кампания на А1, в която са на фокус три от най-новите модели Huawei. Huawei Watch GT 3 Stainless, Huawei Watch GT 2 Pro Sport и Huawei Watch 3 Pro Classic вече могат да бъдат закупени на цени, започващи от 9,99 лева на месец в магазините на телекома, както и онлайн на A1.bg. 

Моделът Watch GT 3 Stainless в много отношения e най-новото предложение в серията. Освен стилния дизайн, той идва с каишка от неръждаема стомана, която е и своеобразно свидетелство за неговата издръжливост. Батерията издържа до 14 дни с едно зареждане и обещава целодневен здравен мониторинг на основните жизнени показалите на притежателя на часовника. Като повечето Huawei устройства е снабден с Harmony OS, но може без проблем да се свърже и със смартфони на Android или iOS.

Абу Даби събира топ тенисисти за Mubadala World Tennis Championship

Един от традиционните демонстративни турнири преди началото на всеки тенис сезон се завръща в ефира на "Макс Спорт". Mubadala World Tennis Championships и през тази година няма да разочарова, предлагайки зрелище и качествен тенис. Няма как да е иначе, когато на корта ще видим отново Рафаел Надал, Анди Мъри, Доминик Тийм. Компания ще им правят Андрей Рубльов и Денис Шаповалов, а също така се очаква своите умения да демонстрира и шампионката от US Open, Ема Радукану. 

Звезда селекция от играчи, на които ще може да се насладите от 16-и до 18-и декември в ефира на МАX Sport 1. Това е последният тенис турнир за годината и своеобразна генерална репетиция за всичко най-интересно, което предстои през 2022.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК