Galaxy Buds2 и абонамент за YouTube Premium в комплект с нов смартфон

"Време е да бъдем заедно" е мотото на коледната кампания на А1

03.12.2021 | 12:54 Редактор: Жаклина Иванова

Oще причини да закупите Samsung Galaxy смартфон от А1

Клиентите, които закупят смартфон Galaxy от А1, ще могат да вземат без допълнително заплащане своя нов смартфон в комплект с безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2 и абонамент за YouTube Premium за четири месеца. Промоцията включва сгъваемите Galaxy Z Fold3 и Galaxy Z Flip3, серията Galaxy S21 и Galaxy S20 FE и ще продължи до края на годината.

Смартфоните от серията Galaxy могат да се закупят както в магазинната мрежа, така и от A1.bg с мобилните планове на телекома. Единственото изключение е достъпният Galaxy S20FE, който участва в промоцията, само ако е закупен от електронния магазин на А1. Всички смартфони, без последния, са съвместими с 5G ULTRA мрежата на А1, която предлага най-високите скорости в 5G в България за годината според анализ на Ookla.

Време е да бъдем заедно – коледната кампания на А1

Празничното настроение през декември достига и до сайта на А1. На специална страница могат да се открият новите предложения на телекома за смартфони Samsung, Xiaomi и TCL. Любителите на забавленията пред малкия екран пък могат да избират от разнообразни Samsung телевизори. Коледната кампания на А1 преминава под мотото "Време е да бъдем заедно", защото именно технологиите са нещото, което ни позволява да останем свързани с близките, където и да се намираме.

Сред включените на празничната страница устройства има както флагмани, така и смартфони от средния клас, а и бюджетни устройства. Общото помежду тях е, че могат да се свързват с 5G ULTRA, която остава най-бързата мрежа от пето поколение в България според две независими проучвания. Пълният списък с предложенията и цените са достъпни онлайн на A1.bg/koleda-2021.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК