Постпандемични тенденции в застраховането и финтех сектора – на фокус в дискусията Tech 21 на Bloomberg TV Bulgaria

Дискусията FinTech&InsureTech ще се излъчи на 10 октомври от 19:00 часа в ефира и социалните мрежи на телевизията

05.10.2021 | 11:17 Редактор: Теодора Патронова
Постпандемични тенденции в застраховането и финтех сектора – на фокус в дискусията Tech 21 на Bloomberg TV Bulgaria

Вече втора година пандемията поставя финансовите компании пред предизвикателства, повечето от които до 2019 година ни изглеждаха като далечно бъдеще. Новото време изисква нови похвати, нови модели и нови технологии. Какви са те, как ги прилага застрахователният и финтех секторът - тези и още въпроси ще бъдат отправна точка на новата дискусия FinTech&InsureTech от поредицата Tech 21 на Bloomberg TV Bulgaria.

Третото експертно студио от мултиплатформения проект на единствената бизнес телевизия у нас ще се проведе в хотел "София хотел Балкан" и ще се излъчи на 10 октомври от 19:00 часа по Bloomberg TV Bulgaria, в социалните мрежи и дигитално на www.bloombergtv.bg. 

Поведението на потребителите в дигитална среда, дигиталната идентичност и прогнозите за индустрията през 2022 г. са сред централните теми на визионерската дискусия, в която ще се включат едни от най-големите експерти в сектора.

Какви са рисковете и ползите от надпреварата с времето при въвеждането на нови модели и технологии за работа в сектора - специално за FinTech&InsureTech ще коментира заместник-председателят на Комисията за финансов надзор, отговарящ за застраховането, Владимир Савов. Преглед на застрахователния пазар през призмата на пандемията ще направи председателят Асоциацията на българските застрахователи и изпълнителен директор и член на УС на ЗАД „Армеец“ Константин Велев. Модератор на разговора ще бъде дългогодишният и уважаван финансов журналист Петър Илиев, който е част от екипа на сайта и предаването Money.bg по Bulgaria ON AIR.

Измеренията на изкуствения интелект при оценките, как може дигитализацията да помогне в борбата срещу застрахователните измами и любопитни данни за кибесигурността в застраховането ще научим от управителя на CYBER ONE Кирил Григоров.

В дискусията от мултиплатформения проект Tech 21 по тези и още теми ще чуем експертизата и на Коста Чолаков, председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ, както и на Димитър Продански. Той е член на управителния съвет на Management Financial Group (MFG) и води международната експанзия на дивизия „Дигитални и кредитни карти“ на финансовата група

Гледайте FinTech&InsureTech от специалния експертен мултиплатформен проект Tech 21 на Bloomberg TV Bulgaria на 10 октомври, от 19:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria. Освен в ефира на телевизията, дискусиите от него се излъчват ексклузивно в дигиталните канали на Investor Media Group, както и на уебсайта и социалните мрежи на телевизията.

Експертната дискусия FinTech&InsureTech се провежда със специалната подкрепа на ДЗИ, А1, CYBER ONE - основен партньор на Лев Инс при управлението на риска в дигиталната среда, Management Financial Group и „ЗАД Армеец“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК