Нови 5G смартфони в портфолиото на А1

Легендарните Том и Джери правят своя дебют в А1 Видеотека

18.06.2021 | 12:19 Редактор: Искра Ангелова

Нови 5G смартфони от А1

А1 ще предлага Xiaomi Mi 11i 5G, топ флагманът Xiaomi Mi 11 Ultra 5G, както и новия Redmi Note 10 5G. И трите смартфона вече са съвместими с мрежата от пето поколение на А1 – 5G ULTRA, което означава, че новите им собственици ще могат да се радват на скорости над 1000 Mbps, след като ги закупят с 5G план от А1.

Моделите Xiaomi - Mi 11i 5G и Mi 11 Ultra 5G се предлагат в комплект с практичната смарт гривна на Xiaomi Mi Band 5. Освен че може да се свързва със смартфона, тя е и много добър помощник за тези, които искат да се погрижат за здравето си. Xiaomi Redmi Note 10 5G пък е първият представител на Redmi Note серията, който може да работи с мрежите от пето поколение.

Любими анимационни герои идват в А1 Видеотека

Том и Джери са тук, както не сте ги виждали досега. Хитрият мишок и вечно преследващият го котарак този път са звезди в игрален филм с допълнена компютърна анимация. Това позволява на зрителите да ги видят в нови ситуации и в тандем с истински актьори. 

Новите приключения на легендарното дуо този път са в изискан хотел в Ню Йорк. Както се досещате – мишки не са особено желани в такива локации, но Джери никога не бива да бъде подценяван. А ако наетият да го изгони котарак е точно Том, то крайният резултат е... предвидим. 

И все пак – гонитбата определено ще си струва да се види. Клиентите на телевизия по технологията Xplore TV oт А1 вече могат да гледат уникалния филм в А1 Видеотека.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК