5G вече и у дома с Net Box Unlimited oт А1

Телекомът обяви и сериозни намаления за интернет и ТВ

04.06.2021 | 11:54 Редактор: Тодор Петров

Първата в България услуга за домашен интернет през мобилна 5G мрежа

А1 е първият български телеком, който пуска услуга за домашен интернет, използваща мобилна 5G мрежа – Net Box Unlimited. По този начин компанията ще използва възможностите на 5G технологията, за да предложи домашен интернет със скорост, достигаща над 1 000 Mbps на местата, където няма изградена оптична свързаност.

5G Net Box надгражда настоящата Net Box услуга, която използва 3G и 4G мрежи и до момента се предлагаше в три плана. Новият план Net Box Unlimited включва неограничени мегабайти на максимална скорост и се предлага за 49,99 лева на месец, а 5G устройството е включено в цената. Net Box Unlimited може да бъде закупен и като самостоятелна услуга за 70,99 лева месечно при двугодишен абонамент. Цената на услугата се формира, отчитайки допълнителната отстъпка от 1 лев на месец, която клиентите получават, ако платят своята сметка през приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg

200+ ТВ канала и 300 Mbps скорост на връзката само за 9,99 лв.

От началото на юни А1 стартира големи намаления за своите интернет и телевизионни пакети. Намаленията обхващат всички тарифни планове за интернет и телевизия, както и двойните пакети на телекома, и остават в сила до 31 август. С тях двоен пакет за ТВ услуга с над 200 канала и интернет с 300 Mbps скорост на сваляне излиза само 9,99 лева на месец за първите шест месеца.

Двойният пакет ТВ 200 + Нет 300 включва голямо разнообразие от новинарски, развлекателни, музикални, детски, филмови и спортни канали. Над 50 от тях могат да бъдат гледани в HD качество. Предложението важи и за ТВ услуги чрез новата технология Xplore TV, която идва с богата Видеотека, персонализирани АI препоръки за гледане и възможност за гледане на канали с 4К Ultra HD качество. Високата скорост на интернет връзката пък я прави подходяща както за работещите от вкъщи, така и за любителите на видеоигрите и забавленията.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК