Умни решения за производството

Как могат да го направят по-ефективно?

26.04.2021 | 14:05 Редактор: Таня Харизанова

Във втората част на предаването Money. bg ще говорим за индустрия. И по-конкретно – за умно производство. В студиото е български мениджър, който ръководи бизнеса в Югоизточна Европа на голяма френска компания. От него ще разберем как се развива българското производство, защо е важно да поумнява то и как можете да спечелите безплатна дигитализация, ако самите вие управлявате производство.

Сигурен съм, че знаете, че технологиите са ключът към по-голямата ефективност на всяко производство. Обаче вероятно не знаете, че стартира инициатива, която ще дигитализира безплатно две печеливши производства. Подробности ще научим от Петър Дивитаков, вицепрезидент "Индустриален бизнес" за Югоизточна Европа на компанията Schneider Electric и който е част от тази инициатива.

Петър Дивитаков ще обясни на зрителите, какво означава „умно производство“ и защо определени фирми пристъпват към него? Какво носи то на компаниите и потребителите на произведените стоки?

На прага сме, ако не и вече, в Четвъртата индустриална революция, в която ключовата дума е „дигитализация“. Как тя влияе на производството – по света и у нас?

Какво е нивото на дигитализация у нас? Как се справя българското производство спрямо конкурентните в съседните страни?

Отговори на тези и други въпроси  -  гледайте във видеото!