Тръгна първото тенис шоу по MAX Sport 1

Абонатите на А1 Xplore TV вече могат да гледат Amazon Prime Video

30.04.2021 | 10:05 Редактор: Здравко Черкезов

Брейкпойнт – всяка понеделник вечер 

Спортните канали MAX Sport стартират ново предаване, което ще е посветено на тениса. Всяка понеделник вечер от 19:00 часа по MAX Sport 1 става запазена зона за анализ, интервюта и новини от света на тениса. Най-новото спортно предаване в българския ефир – Брейкпойнт, с водещи Петьо Борисов и Борислав Орлинов, ще радва феновете на играта с много интересни събеседници, както и ексклузивни материали за настоящи, бъдещи и бивши тенис звезди.
Основният гост в първото предаване, което се излъчи понеделник, 26 април от 19:00 часа, беше председателят на Българската федерация по тенис Стефан Цветков. Освен разговора с ръководителя на родния тенис, първото издание на Брейкпойнт зарадва феновете и с ексклузивно интервю с бившата №5 при дамите Даниела Хантухова. Словачката е една от малкото тенисистки в историята, печелила и четирите титли от турнирите от Големия шлем при смесените двойки, като е любопитен фактът, че всеки от триумфите ѝ е с различен партньор.

Важни новини за любителите на киното

Абонатите на Xplore TV имат повод за радост със старта на новата функционалност на интерактивната ТВ платформа на А1. От 26 април тази година телевизията от ново поколение им дава възможност да гледат Amazon Prime Video в Xplore TV и да управляват съдържанието си с дистанционното на ТВ приемника.
 
За да се възползват от новата функционалност, потребителите на Xplore TV могат да се регистрират, като отворят приложението Amazon Prime и следват инструкциите. Ако вече разполагат с абонамент за Amazon Prime Video, те могат да отворят приложението и да влязат със своите данни за достъп. Пълните условия могат да бъдат намерени на сайта на A1.bg. Абонатите на Xplore TV могат да гледат първокласно съдържание на до три устройства, без да се налага да създават отделни профили за всеки потребител, ако гледат различни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа едновременно на до две устройства.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК