A1 представи нови мобилни планове

Още повече причини за използване на приложението Моят А1

02.04.2021 | 15:05 Редактор: Здравко Черкезов

Наистина неограничен план от А1

А1 представи общо 6 нови мобилни плана, като звездата между тях е планът без ограничения А1 Unlimited. Той е първи по рода си тарифен план в портфолиото на А1, като уникалните му параметри дават истинска свобода на абонатите. Освен безкраен брой национални минути и мегабайти без ограничение на скоростта в България и в роуминг в ЕС., неограничени са също и броят на SMS и MMS, които клиентите могат да изпращат в страната и роуминг в ЕС.

Клиентите вече имат и пълен контрол над любимите си дигитални услуги, които могат да управляват сами през Моят А1, когато имат нужда. Първият по рода си план А1 Unlimited е и на специална промоционална цена до края на месец април, от 34,99 лева на месец, при сключване на двугодишен абонамент.

Останалите пет тарифи A1 ONE предлагат разнообразие избор спрямо нуждите на клиентите, от включени различни обеми минути, мегабайти на максимална скорост, на цени от 14,99 до 31,99 лева на месец. Плановете предоставят и пълната свобода клиентите да избират и управляват сами допълнителните дигитални услуги и трафик пакети през приложението Моят А1.

Награди при плащане през Моят А1 за всички

Клиентите на А1 сега имат още повече причини да използват приложението Моят А1 или онлайн портала Моят А1 на А1.bg, за да плащат своите месечни фактури към телекома. Колелото с наградите се завръща с началото на април, а бонусите за потребителите са още по-големи. До 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост, както и възможност за участие в седмична томбола с награда от 1000 лева.

Бонусите са достъпни за всеки клиент, който плати сметката си, без значение дали го направи през профила си в мобилното приложение или на сайта чрез регистрация. Моят А1 може да бъде открит в Google Play, AppStore и АppGallery за потребителите на смартфони със съответната операционна система на мобилния си телефон. Плащането може да се направи и без приложение, директно от портала Моят А1, като единственото условие е потребителят да има регистрация там.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК