3 месеца безплатен период за MAX Sport Plus

A1 и НАПГ в помощ на семейства в риск

12.03.2021 | 11:46 Редактор: Тодор Петров

Спортните канали на А1 с нова оферта

Пакетът от спортни канали MAX Sport Plus се предлага при промоционални условия до 30 април. Четирите канала MAX Sport идват с богат избор за спортните фенове. Футболните запалянковци могат да следят срещите във вторник и финала на UEFA Champions League, всички по-интересни срещи от испанската LaLiga, италианската Serie A и холандската Eredivisie. Освен европейски футбол, абонатите на MAX Sport Plus ще могат да проследят и двата най-престижни турнира от Южна Америка - Копа Либертадорес и Копа Судамерикана, както и първенството на САЩ - Major Soccer League.

Феновете на тениса ще могат да наблюдават всички турнири от сериите ATP 1000, 500 и 250 както и ATP Cup. Баскетболът е още един от спортовете, които са широко застъпени в програмата на каналите MAX Sport, със срещите от Националната баскетболна лига, Купата на България и най-престижните баскетболни турнири на Стария континент - Евролига и Еврокупа.

Промоционалните условия важат за клиентите на доставчици на телевизия, предлагащи промоцията.

Инициативата „Родители+“ помогна на 375 деца

375 деца, отглеждани от 253 родители в семейства в риск, бяха подкрепени от Националната асоциация за приемна грижа и А1 през 2020-а година чрез инициативата „Родители+“. Извънредното положение, свързано с пандемията от COVID-19 допринесе за влошаване на ситуацията на много семейства и повиши рисковете от раздяла с децата им, което значително увеличи нуждата от финансираната от А1 програма. Средствата за „Родители+“ са събрани чрез кампания, по време на която А1 даряваше на НАПГ по 1 лев за всяко сваляне на първото по рода си приложение А1 SmartAD.

С набраните средства през 2020-а година НАПГ даде старт на програмата, в рамките на която приемни родители, обучени за социални сътрудници, предоставят емоционална подкрепа и финансова помощ на родители, чиито деца растат в бедност.