Един ден с Mastercard UNIVERSE

Или какво е да си най-специалният клиент на Пощенска банка

02.03.2021 | 15:42 Редактор: Радостина Димитрова
Един ден с Mastercard UNIVERSE

Mastecard UNIVERSE е първата метална кредитна карта в България, съвместен продукт на Пощенска банка и Mastercard. Излиза на пазара в навечерието на 30-годишнината на банката и е истински подарък за нейните най-специални клиенти. Създадена е за модерния човек – за теб, който цениш времето си, търсиш най-доброто и вървиш напред, следвайки мечтите си. Mastercard UNIVERSE е проектирана да отговори на най-високите ти очаквания. Зад стилната ѝ минималистична визия се крие впечатляващ пакет от предимства и привилегии, които се вписват идеално в динамичното ти ежедневие и го правят по-комфортно, лесно и спокойно.

Колко специален може да е един ден, когато разполагаш с Mastercard UNIVERSE?Да предположим, че това е денят, в който си решил да сложиш ново начало и да реализираш отдавна обмисляна идея. Дошъл е моментът да споделиш с доверен човек за своя нов бизнес проект и да се види дали и как той може да се превърне в реалност. Тогава всички шансове са на твоя страна. Като притежател на Mastercard UNIVERSE имаш личен банкер в един от новооткритите Premium центрове от ново поколение на Пощенска банка. Знаеш, че той ще ти предложи най-доброто банково решение във всяка ситуацияи той е твоята първа точка на контакт, когато ти трябва финансов експерт. Нещо повече, Пощенска банка е на твое разположение 24/7 чрез денонощната Premium линия, винаги готова да отговори на въпросите ти и да ти съдейства.

Да, действително Mastercard UNIVERSE притежава неограничени възможности и ще направи така, че да преживееш ден, който да запомниш, независимо дали говорим за бизнес начинание, лично преживяване или неочаквано приключение за теб и най-важните ти хора. С Mastercard UNIVERSE се превръщаш в специален гост на някои от най-атрактивните заведения, хотели и магазини в София и страната,с отстъпка при всяко посещение. Тя е способна да откликва дори и на най-спонтанните ти желания, като например непланиран уикенд на любимо място. Ти само трябва да измислиш дестинацията, за всичко останало – самолетни билети, резервация в хотел и заведения, се грижи твоят персонален асистент или Concierge. Услугата Concierge е част от предимствата на Mastercard UNIVERSE, достъпна e само с едно телефонно обаждане и е най-комфортният начин да се погрижиш за плановете и желанията си във всяка точка на света.

Дори за момент не се замисляш, че пътуването през уикенда ще ти дойде в повече. Твоята Mastercard UNIVERSE ти носи спокойствие и абсолютен комфорт, когато си на път. Ползваш неограничен безплатен достъп за двама в салоните "Плиска" и "Преслав" на летище София, както и в салоните JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена. Чрез Програма LoungeKey™ имаш достъп до над 1000 специални салона в летища по цял свят, както и 10 безплатни посещения в тях на година. По летища и в хотели се радваш на перфектна свързаност с Boingo Wi-Fi, безплатен високоскоростен интернет в над 1 млн. точки по света. Имаш и един ангажимент по-малко по отношение на непрекъснатото подновяване на застраховки, защото получаваш безплатна застраховка "Помощ при пътуване" с високо покритие до 200 000 евро при пътуване извън страната.

Това далеч не е всичко, за което можеш да разчиташ на Mastercard UNIVERSE. И в това ще се убеждаваш всеки нов ден, който ще бъде също толкова специален.

Повече информация можеш да откриеш в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК