А1 напомня, че е време за е-винетка

Нов модел Motorola с огромна батерия в предложенията на телекома

23.01.2021 | 14:15 Редактор: Ивет Арабова

Купуването на е-винетки е бързо и лесно

А1 предлага лесно и удобно закупуване на електронни винетки в търговската мрежа на компанията, на А1.bg, през приложението Моят А1 или чрез SMS за абонатите на А1. За да улесни клиентите на всички оператори, компанията предоставя възможност за покупка на винетка на сайта А1.bg без регистрация само в три лесни стъпки. В магазините на А1 потребителите могат да закупят своята е-Винетка както в брой, така и с дебитна или кредитна карта.

В продължаващата ситуация на повишен риск от заболеваемост А1 препоръчва използването на дигиталните канали за самообслужване като Моят А1, където потребителите също могат да се сдобият с електронна винетка за своите извънградски пътувания.

Клиентите на А1 имат възможност да закупят уикенд или седмична винетка за лек автомобил и чрез SMS, като сумата се начислява в следващата им месечна фактура. Това става с изпращане на регистрационния номер на превозното средство до кратък номер 1002 за уикенд и до 1007 за седмична винетка.

Смартфон, който издържа 3 дни с едно зареждане

А1 продължава да разширява продуктовото си портфолио в средния ценови клас, добавяйки нов модел от тази седмица - Motorola Moto G9 Power. Смартфонът се отличава не само с достъпни цени, но и с най-издръжливата батерия, слагана някога в устройство на производителя – 6000 mAh. 

Този капацитет е огромен за средния ценови клас. С негова помощ смартфона може да издържа без проблем с едно зареждане в продължение на 3 дни при нормална употреба. Потребители, които по-рядко посягат към смартфона си, ще могат да разчитат на него дори по-дълго.

Motorola Moto G9 Power вече може да бъде закупен както онлайн на А1.bg, така и в магазините на телекома в страната.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК