Решение на А1 помага за контрола на качеството на въздуха

Lenovo Tab M7 с включен достъп до е-prosveta

18.12.2020 | 10:46 Редактор: Ивет Арабова

IoT срещу мръсния въздух

А1 продължава да развива портфолиото си от услуги в сферата на "Интернета на нещата“ и да предоставя решения на реалните проблеми на публичните институции, бизнеса и потребителите. Високотехнологичната услуга на А1 за контрол на качеството на въздуха в реално време е създадена, за да подкрепя общини и индустриални организации в борбата за по-чист въздух. 

Платформата предоставя облачно софтуерно решение, което автоматично събира сензорните данни, предадени в реално време, и осигурява визуализация с графични и цифрови изгледи на измерените стойности за всеки вид газ и частици за определен период. 

За улеснение на представителите на общините визуализацията е цветно кодирана, за да позволи на потребителите бързо да разберат текущото състояние на различните параметри за качеството на въздуха и общата текуща стойност на индекса за качеството на въздуха (AQI) в течение на деня.

Lenovo Tab M7 помага с дистанционното обучение

Таблетите изживяват истински ренесанс в годината на дистанционното обучение. Те се оказаха незаменими помощници, особено за семейства с повече от едно дете. Именно затова сега Lenovo Tab M7 се присъединява към списъка с коледни предложения от А1. 

Устройството е налично в онлайн магазина на цени от 15,99 лева на месец, при покупка в комбинация с тарифен план A1 Surf S. Към плана са включени както абонамент към образователната платформа e-prosveta.bg, така и неограничени мегабайти в нея. 

Така всеки ученик ще може да се възползва от над 35 000 образователни ресурси, без да се притеснява, че включените мегабайти могат да свършат. Промоционалното предложение на А1 е част от коледната кампания на телекома и важи до изчерпване на количествата. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК