15 дни безплатен достъп до e-prosveta.bg от 1 октомври

Всички смартфони на Huawei ще са с намалени цени в А1 през октомври

02.10.2020 | 10:31 Редактор: Ивет Арабова

Стартира нова кампания на А1 и издателство "Просвета“, с която родители, ученици и учители могат да получат безплатен тестови достъп до всички ресурси в портала е-prosveta.bg. След като активират нов абонамент за услугата, всички нови потребители получават 15-дневен гратисен период. 

Така в рамките на половин месец потребителите ще могат да ползват услугата и ако решат да се откажат от нея, няма да дължат неустойки. А ако дигиталното училище е-просвета им хареса и желаят да продължат използването му срещу заплащане, не се налага да правят нищо допълнително – избраният абонаментен план ще започне да тече автоматично. 

Смартфоните на Huawei ще са с намалени цени в А1 през октомври 

Този октомври почти всички модели смартфони на Huawei в портфолиото на А1 ще се предлагат с намаление в цената между 15 и 50%. Устройствата могат да бъдат закупени в брой или на изплащане с голям избор от мобилните планове на телекома А1 ONE Unlimited 2XL, 3XL, 4XL и 5XL. Месецът на Huawei ще обхване онлайн магазина на А1 и търговските обекти на телекома. 

До края на месеца ще бъдат намалени избрани модели на китайския производител. Сред предложенията са както смартфони от високия клас като Huawei P40 Pro, така и бюджетни модели като Huawei Y6p. Не липсват и представители на високия клас от серията P30 и други телефони от миналата година.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК