Предварителни поръчки за Samsung Galaxy S20 FE

MotoGP e акцент в програмата на MAX Sport 2 за уикенда

26.09.2020 | 16:14 Редактор: Ивет Арабова

Новото попълнение в S-серията на Samsung идва с изгодни цени

Samsung Galaxy S20 FE беше официално обявен от корейския производител тази седмица, а устройството вече е налично за предварителни поръчки от онлайн магазина на А1. Зад съкращението “FE” стои Fen Edition, което е недвусмислено послание за целевата група на този смартфон. 

Предварителните поръчки започнаха от късните часове на 23 септември и ще продължат до 1 октомври, като поръчалите го ще бъдат сред първите в България, които ще притежават устройството. Моделът се предлага в комплект с външна батерия от А1, a първите регистрирали устройството си в приложението Samsung Members имат шанс да спечелят и нова фитнес гривна от Samsung. 

MotoGP гостува в Каталуния този уикенд

Важна новина за любителите на високите скорости идва от спортните канали на А1 – MAX Sport. Най-бързите мотори в света ще се състезават на пистата в испанската провинция Каталуния. Ако максимата, че "у дома и стените помагат е вярна“, трябва да гледаме с особено внимание към Марк Маркес. 

На толкова високи скорости обаче не могат да се правят лесни прогнози, тъй като една грешка може да реши цялото състезание. Единственият начин да разберем какво ще се случи е с преките включвания на MAX Sport 2 тази събота и неделя. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК