A1 и НАПГ зарадваха над 350 деца в приемна грижа с подаръци

Смартфони с до 50% отстъпка със старта на учебната година

20.09.2020 | 13:10 Редактор: Ивет Арабова

350 деца от приемни семейства са готови за училище с А1 и НАПГ

Триста и петдесет деца от приемни семейства в България са готови за първия учебен ден. А1 и Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ) традиционно организираха незабравим празник в навечерието на първия учебен ден за деца и тийнейджъри в приемна грижа. 

Тази година тържеството се състоя в парка до Крепостта "Баба Вида“ в град Видин, където заместник-министърът на труда и социалната политика Адриана Стоименова и Нина Неделчева-Георгиева от А1 връчиха специално подготвени раници с тетрадки, образователни пособия и учебни помагала на децата и юношите от региона на Видин и Белоградчик.

Часът на отстъпките започна в навечерието на първия учебен ден

На 14 септември стартира най-новата разпродажба в онлайн магазина на А1. В кампанията са включени 10 смартфона от марките Alcatel, Samsung, Huawei, OnePlus, както и А1 Аlpha 20 от собствената серия на телекома. Всяко от устройствата идва в комплект с практична джаджа – външна батерия или слушалки.
Намаленията важат при покупка с тарифен план от А1, a от промоцията могат да се възползват както настоящи абонати, които преподпишат договора си, така и нови, които тепърва преминават към услугите от А1. Цените остават в сила до 4 октомври, а пълният списък с устройства може да бъде открит на A1.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК