А1 вече предлага ОnePlus Nord

Спортните канали на телекома започват излъчването на новия сезон в LaLiga

12.09.2020 | 11:37 Редактор: Тодор Петров

Бюджетен, но създаващ усещане за флагман. Това е OnePlus Nord

А1 e първият български телеком, който пуска на пазара модел на китайския производител OnePlus. Става дума за новия Nord, който идва в България със заявката да бъде истинска звезда сред представителите на средния клас мобилни устройства. Силните страни на смартфона са елегантния дизайн, прецизната камера и качествения дисплей. С тях OnePlus Nord действително създава впечатление на по-скъпо устройство, отколкото цената му предполага.

Продажбите на новия модел започнаха официално от 9 септември, като вече има наличности както онлайн на А1.bg, така и в магазините на компанията в страната. Желаещите да го притежават могат да избират от две разцветки – елегантно сиво или привличащо погледа синьо.

Новият сезон на LaLiga започва по MAX Sport

Втората важна новина от А1 е от особен интерес за феновете на спорта в България. Новият сезон в испанската LaLiga започва от 12 септември, като камерите на MAX Sport ще бъдат на линия, за да направят българите свидетели на всичко най-интересно от футболното шоу.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в ефира на MAX Sport 4 точно в 17:00 за началото на мача между Ейбар и Селта. По-късно през деня ще бъдат излъчени и двубоите Гранада – Атлетик Билбао, както и Кадис – Осасуна.