А1 и "Просвета" пренасят училището в дигиталния свят

Samsung Galaxy Z Fold2 е новото бижу в портфолиото с устройства на А1

04.09.2020 | 17:19 Редактор: Ивет Арабова

Истинско електронно училище с плановете на А1 и ресурсите на Просвета

А1 и най-голямата българска издателска група "Просвета“ поставят началото на ново партньорство, чрез което учениците и техните родители имат възможност да използват дигитални и интерактивни учебници, както и много други образователни ресурси с мултимедийната платформа e-просвета. 

Достъпът до дигиталните учебници на издателство Просвета е възможен за клиентите на А1, които закупят тарифен план А1 Surf S, М или L. В момента от телекома предлагат специален промоционален пакет А1 Surf S на цени от 15,99 лв. месечно. Към плана за мобилен интернет са включени допълнителни 60 000 МВ на максимална скорост и чисто нов таблет. 

Родителите, които не желаят да се обвързват с тарифен план, могат да изберат различни опции за закупуването на достъп до интерактивните учебници на Просвета, в зависимост от собствените си нужди и предпочитания. От офертите могат да се възползват както не само клиенти на А1, а и хора без други услуги от телeкома. 

Второто поколение сгъваеми смартфони идва със Samsung Galaxy Z Fold2

След успешното представяне на редица подобни устройства, включително и на първия Galaxy Fold, неговият технологичен наследник Samsung Galaxy Z Fold2 вече може да бъде поръчан от онлайн магазина на А1. Кампанията за предварителни поръчки продължава до 17 септември, а включилите се в нея ще бъдат сред първите, които ще притежават устройство със станалата емблематична форма. 

С този смартфон се утвърждава и новата Z-серия на Samsung, която обединява сгъваемите устройства на южнокорейския гигант. В лицето на Samsung Galaxy Z Fold2 могат да се открият редица подобрения на технологията, които адресират едни от най-ключовите компоненти на този тип устройства. Това е недвусмислена заявка от Samsung, че усилията в тази насока продължават и тепърва ще виждаме сгъваеми смартфони от тях.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК