A1 предлага Бизнес телевизия и Дигитално радио за корпоративни клиенти

Устройства от Samsung са фокус в най-новата кампания на телекома

26.06.2020 | 11:25 Редактор: Наталия Тотева

А1 с оферта за хотели, ресторанти и търговски центрове

Фоновата музика и развлекателните предавания, с които много бизнеси огласят своите пространства, са страхотен начин за създаването на приветлива атмосфера за служители и клиенти. Всеки собственик на хотел, заведение или търговски обект обаче знае, че това създава предизвикателства с уреждането на авторските права за излъчваното съдържание.

Именно тук е най-голямото предимство на услугите Бизнес телевизия и Дигитално радио от А1. Собствениците на бизнеса имат възможност да се фокусират върху основните си задължения, като оставят уреждането на правата на екипа на А1.

По този начин А1 подкрепя и различните изпълнители и създатели на съдържание, ограничавайки разпространението на пиратско съдържание.

Устройства от А-серията на Samsung са на фокус в новата кампания на А1

Samsung Galaxy A41 и Samsung Galaxy A71 могат да бъдат открити в магазините на А1 в цялата страна, както и в онлайн магазин на телекома на A1.bg. Двете устройства покриват двата края на спектъра от предложения в средния клас, обещавайки отлично съотношение между цена и качество.

По-компактният от двата – Samsung Galaxy A41 – може да бъде закупен на цени, започващи от 11,99 лева на месец, при поръчка в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL от А1. Цените за Samsung Galaxy A71 започват от 21, 99 лева на месец, отново при сключване на двугодишен договор със същия тарифен план.

Допълнително предимство е, че и двете устройства се предлагат от А1 в комплект с преносима батерия ttec PowerBank 5000 mAh.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК