А1 започва продажби на FIFA 20 в комплект с Playstation

А1 предлага модели на Samsung и Huawei смарт часовници с 25% отстъпка

05.10.2019 | 18:30 Редактор: Ивет Арабова

Още с излизането на геймърския хит FIFA 20, А1 даде старт  на продажбите на играта в комплект с последните конзоли на Сони. FIFA 20 обещава реалистичен ритъм, нови траектории на топката при изстрел и още много подобрения, доближаващи геймърите до истинския сблъсък на терена. А с новия режим Volta те влизат и в най-суровата версия на футбола – уличната. А1 предлага FIFA 20 в комплект с Playstation 4 Pro или Playstation  4 Slim и два бунуса. 14-дневен PS+ абонамент и FIFA ULTIMATE TEAM пакет за създаване на звезден отбор.

Смарт часовниците са аксесоар, личен треньор и здравен гуру за всички, които искат да следят физическата си дейност, да подобрят качеството на съня си и да намалят стреса. Сега А1 предлага модели на Samsung и Huawei с 25% отстъпка. Изберете дизайна и функциите, които отговарят на стила ви на живот и влезете в активния есенен сезон в още по-добра форма.    

Победител в месечната игра на А1 е Кирил Данев, който печели смартфон Онър 9 лайт. Следващата награда в играта е смартфон А1 Алфа. Може да го спечелите, ако през октомври отговаряте правилно на въпросите с коментар във Facebook. Този път въпросът е: "В комплект с кои модели конзоли А1 предлага FIFA 20?"