fallback

Новият Iphone ще бъде досаден, скъп и скучен, смята анализатор

Ще има повече недостатъци и слабости от предишните поколения

06.08.2019 | 14:31 Автор: Ралица Братанова

Едно от нещата, които никога не престават да ме учудват, е как Apple може да направи нещо скучно и познато да изглежда ново и вълнуващо, пише в коментар за ZDNet Ейдриън Кингсли-Хюс.

Комбинирайте това с неуморна способност да накара цени, които по принцип могат да разплачат потребителите, да изглеждат почти благотворително, и ще разберете защо компанията се радва на успех в наши дни, допълва той.

Вълнението преди официалното представяне на iPhone 11 расте. Събитието по традиция се очаква през септември. Но има слухове, комбинирани с вече известното за това как работи Apple, които предполагат, че компанията ще представи новия си смартфон като най-добрия iPhone досега. Той обаче ще има повече недостатъци и слабости от предишните поколения.

Отказването от функции като входа за слушалки през ненужното заиграване с неща, които вече работеха добре, до появата на бъгове, които се нуждаят от време за отстраняване, превръща новите модели iPhone в досада, категоричен е Кингсли-Хюс.

Вместо да се фокусира върху функции, които ще донесат полза на десетки милиони, Apple изглежда се интересува повече от неща като анимоджита. Независимо какво казва Apple, iPhone не е най-добрият смартфон на пазара.

Безумно скъп. IPhone XS Max е с начална цена от 1100 долара и достига до 1450 долара. Най-евтиното предложение от портфолиото на Apple е iPhone 7 – смартфон, който празнува третия си рожден ден и е с начална цена от 450 долара.

От всеки друг производител за 450 долара можете да получите нещо по-свежо и по-добро.

Снимка: Pixabay

Вижте още подробности по темата в Investor.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Техно
fallback