Новото ръководство на Балкан гарантира спокойствие и иска трофеи

14.02.2016 | 13:57 Редактор: Десислава Джерманска
Новото ръководство на Балкан гарантира спокойствие и иска трофеи

Новото ръководство на баскетболен клуб Балкан гарантира, че отборът е обезпечен финансов до края на сезона. ""Категорично заявявам, че отборът е подсигурен - коментира в интервю за Резултат новият председател на Управителния съвет на БК Балкан Михаил Михайлов. - Играчите ще си получат всичко по договорите. До момента са взели всички заплати. Няма никакво напрежение по тази тема."

Михайлов призна, че амбициите на клуба са много високи и Балкан със сигурност ще се бори и за купата, и за титлата в първенството. "Имам огромни амбиции! Искаме да спечелим и купата, и първенството. За да не ме разбере някой погрешно, не искаме това да става на всяка цена. Но няма да насаждаме непременно това да се случва, няма да наливаме напрежение и огромни очаквания. Не искаме драми. Трябва отборът да е спокоен и да играе добре. Най-вече да радва публиката, а резултатите съм сигурен, че ще дойдат", коментира още Михайлов.

Ботевград е домакин на турнира за баскетболната Купа на България за мъже през следващата седмица (18-21 февруари). Финалите ще се проведат за първи път в новата зала Арена Ботевград, а градът не е посрещал тази надпревара от 18 години. Пакетна цена от 15 лева за целия турнир (четирите дни или осемте мача) определиха организаторите. Дневният билет ще е 5 лева и 3 лева за ученици. Деца до 10 години ще влизат безплатно.